طرز تهیه کوفته خمیری؛ از خوردنش پشیمان نمی شوید

به گزارش بیست آمار، کافی است یک بار کوفته خمیری را درست کنید تا در برنامه ثابت غذایی تان جای بگیرد.

طرز تهیه کوفته خمیری؛ از خوردنش پشیمان نمی شوید

مواد لازم:

  • آرد: 250 گرم
  • کره منجمد شده: 125 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان دلخواه
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. این کوفته ها را می توانید در خوراک های گوشتی همراه با سبزیجات بریزید. می توانید وسط آن موادی مثل پیراشکی داشته باشد یا اینکه فقط خمیر ساده استفاده گردد.

2. آرد و بیکینگ پودر را در کاسه ای بریزید و کره کاملا یخ را که از فریزر خارج نموده اید در آن رنده کنید و مقداری نمک و فلفل به آنها اضافه کنید.

3. با دست مواد را با هم مخلوط کنید تا زمانی که کره آرد را به شکل تکه ای درآورد. سپس مقدار کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا خمیر شوند. خمیر را با دست به 24 توپ کوچک شکل دهید.

4. کوفته های خمیری را درون خوراکی که آب آن کمی بیشتر از مقدار دلخواه شماست و نسبتا پخته شده است بریزید و آنها را با یاری قاشق درون آن فرو ببرید. کوفته ها مقداری از آب خوراک را به خود جذب می نمایند بنابراین اگر آب خوراک به اندازه کافی نیست مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و خوراک را خوب هم بزنید.

5. در ظرف خورش را بگذارید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر یا روی حرارت ملایم بپزید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 14 دی 1399 بروزرسانی: 14 دی 1399 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 783

به "طرز تهیه کوفته خمیری؛ از خوردنش پشیمان نمی شوید" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه کوفته خمیری؛ از خوردنش پشیمان نمی شوید" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته خمیری؛ از خوردنش پشیمان نمی شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید