طرز تهیه کوکی لوتوس؛ شیرینی خاص با طعم بیسکویت کاراملی

به گزارش بیست آمار، کیک لوتوس را شاید امتحان نموده باشید اما اگر در پی یک شیرینی خاص، خوش عطر و متفاوت هستید کوکی لوتوس انتخاب بی نقصی است. طعم بیسکویت کاراملی معروف لوتوس وقتی با بافت نرم و ترد کوکی ترکیب می گردد، نتیجه ای شگفت انگیز خلق می نماید که نه تنها بچه ها بلکه بزرگ ترها را هم شیفته خودش می نماید.

طرز تهیه کوکی لوتوس؛ شیرینی خاص با طعم بیسکویت کاراملی

در این جا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی لوتوس را خواهید خواند. رسپی ساده و کاربردی که در خانه هم می توانید به راحتی آن را درست کنید. اگر هوادار طعم های خاص و دسرهای خوش عطر هستید، این دستور را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه کوکی لوتوس

  • کره بدون نمک 1 پیمانه
  • شکر قهوه ای 1/5 پیمانه
  • شکر دانه ریز 1/5 پیمانه
  • کره کوکی 1/5 پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • آرد همه منظوره 3 پیمانه
  • جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم
  • شکلات سفید 311 گرم

مواد لازم برای رویه

  • بیسکویت لوتوس کاراملی-ادویه ای پودرشده 10 عدد
  • بادام خردشده 0/5 پیمانه

مواد لازم برای تهیه کره

  • بیسکویت خرد شده بیسکاف 2 فنجان
  • کره ذوب شده 3 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • شیر 8 تا 10 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کره کوکی

مرحله اول: بیسکویت و کره را مخلوط کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کره کوکی باید بیسکویت بیسکوف یا اسپوکولوس لوتوس را در غذاساز بریزید. آن ها را به خوبی پودر کنید. کره را داخل تابه بریزید تا کمی ذوب گردد.

سپس کره ذوب شده را به همراه عسل و شکر قهوه ای داخل دستگاه غذاساز بریزید. آن ها را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیبی یک دست داشته باشید. با وجود شکر قهوه ای به راحتی در کنار کوکی هایتان طرز تهیه تیرامیسو رژیمی را بخوانید و آن را درست کنید.

نکته: از بیسکویت های اورئو یا گراهام کراکر هم می توانید در تهیه این کره بهره ببرید.

مرحله دوم: شیر را اضافه کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کره کوکی باید مخلوط را داخل یک کاسه مناسب بریزید. در چند مرحله شیر را به مخلوط اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا جایی که به غلظت لازم برسد. کره را داخل یک ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید. از طرز تهیه کوکی بادام زمینی برای دورهمی هایتان غافل نشوید.

نکته: برای طعم متفاوت کره می توانید به میزان دلخواه به آن پودر دارچین یا وانیل اضافه کنید.

طرز تهیه کوکی لوتوس

مرحله اول: فر و کره کوکی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کوکی لوتوس، فر را روی دمای 190 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا به خوبی گرم گردد. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید تا هنگام پخت، کوکی ها به آن نچسبند. حالا نوبت آماده کردن مواد میانی وسط کوکی ها است. اگر در پی یک دستور خانگی برای تهیه کوکی هستید پیشنهاد ما طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک دار خانگی است.

یک پیمانه کره کوکی را میزان بگیرید. نصف آن را برای استفاده در تهیه خمیر کنار بگذارید. با نیمه به جای مانده، حدود 24 گلوله کوچک (میزان یک قاشق چای خوری) درست کنید. آن ها را روی سینی یا بشقاب دیگر که با کاغذ روغنی پوشانده اید، قرار دهید. این گلوله ها را داخل فریزر بگذارید تا کامل سفت شوند؛ در مرکز کوکی های لوتوس قرار می گیرند تا بافتی نرم و خوشمزه ایجاد نمایند.

مرحله دوم: مواد تر را آماده کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کوکی لوتوس باید به سراغ تهیه مواد تر بروید. پس در کاسه همزن برقی کره، شکر سفید و شکر قهوه ای را بریزید. تمام مواد را به مدت یک دقیقه مخلوط کنید.

حال یک پیمانه کره کوکی را اضافه نموده و برای سه دقیقه دیگر مخلوط شان کنید. دقت داشته باشید که رنگ مخلوط تان روشن و پفکی گردد.

در ادامه تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را هم داخل کاسه هم زن بریزید. مخلوط را مجدد هم بزنید تا یکدست گردد. نگران سفیده به جامانده نباشید چراکه با خواندن طرز تهیه شیرینی پفکی با سفیده تخم مرغ می توانید یک شیرینی خوشمزه هم کنار کوکی تان داشته باشید.

مرحله سوم: مایه کوکی را درست کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه کوکی لوتوس باید آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه بریزید. کمی مواد خشک را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

حال ترکیب مواد خشک را کم کم به مواد تر اضافه کنید. مخلوط را با لیسک چوبی به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا خمیری نسبتا غلیظ و منسجمی به دست بیاید.

در انتها شکلات چیپسی سفید را داخل خمیر بریزید و هم بزنید. در نهایت خمیر کوکی تان آماده شکل دهی و پر کردن با گلوله های کره ای است. پیشنهاد ما به شما برای بچه ها تان تهیه کوکی شکلات چیپسی است.

نکته: برای سبکی کوکی هایتان بهتر است آرد و بیکینگ پودر را جداگانه مخلوط، الک سپس اضافه کنید.

مرحله چهارم: خمیر کوکی را شکل دهید

در چهارمین مرحله از طزر تهیه کوکی لوتوس باید خمیر کوکی را به 24 گلوله 70 گرمی تقسیم کنید. برای میزان مساوی گلوله ها بهتر است از ترازو بهره ببرید.

اسکوپ های کره کوکی را که در فریزر گذاشته بودید را بیرون بیاورید. با انگشت یا قاشق، یک فرورفتگی عمیق در مرکز هر گلوله از خمیر درست کنید. یکی از کوکی های پرهوادار، کوکی کشمشی است پس از خواندن طرز تهیه کوکی کشمشی ترد، خوشمزه و آسان غافل نشوید.

حال یک اسکوپ کره کوکی یخ زده را داخل خمیر بگذارید. اطراف خمیر را با دقت جمع کنید تا جایی که دور کره کوکی را کامل بپوشانید. آن را در دستان خود به شکل یک توپ کوچک در بیاورید. در صورت تمایل روی هر یک از گلوله های خمیری یک شکلات چیپسی بگذارید تا ظاهر زیباتری پیدا کند. توپ های خمیری تان را در یک بشقاب یا سینی بزرگ بچینید.

روی بشقاب را با یک دستمال نخی تمیز بپوشانید سپس برای 30 دقیقه بشقاب را داخل یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند. با این کار نه تنها کوکی های خوشمزه هنگام پخت، فرم و شکل خود را بهتر حفظ می نمایند بلکه داخل آن ها کرمی و خوش طعم باقی می مانند.

از طعم های متفاوت کوکی می توان به طرز تهیه کوکی کاتلا سوربن اشاره نمود که بسیار لذت بخش و مناسب هر پذیرایی و میهمانی است.

نکته: هر چه خمیر کوکی گرم تر باشد هنگام پخت پخش خواهد شد.

مرحله پنجم: کوکی را بپزید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه کوکی لوتوس باید گلوله های خمیری را در سینی فر با فاصله از هم بچینید سپس سینی فر را برای 12 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد بگذارید تا پخته شوند.

سینی فر را بیرون بیاورید و حداقل 15 دقیقه زمان دهید تا کوکی ها در سینی فر خنک شوند. شکلات سفید وانیلی را در مایکروفر برای دقایقی آب کنید. با قاشق یا قیف شیرینی پزی روی کوکی های سرد شده بریزید.

در نهایت روی آن ها بیسکویت خرد شده بربزید. اگر در پی کوکی ساده هستید طرز تهیه کوکی شکری ساده برترین پیشنهاد برای شما است.

نکات تکمیلی تهیه کوکی لوتوس

کوکی لوتوس با بافتی ترد و طعمی شگفت انگیز مانند طرز تهیه کوکی نوتلا هواداران بسیاری دارد پس اگر روزی به فکر تهیه این کوکی خوشمزه افتادید حتما نکات تکمیلی زیر را بخوانید تا با بالاترین کیفیت آن را برای دورهمی و میهمانی هایتان درست کنید.

تفاوت کوکی و بیسکویت

مهم ترین تفاوت کوکی و بیسکویت در خمیر آن ها است؛ کوکی ها با خمیری نرم تر از بیسکویت تهیه می شوند و پس از پخت، بافتی نرم تر، کمی جویدنی و تکه تکه دارند. به صورتی که می توان آن ها را به راحتی حالت داد. در مقابل، بیسکویت ها بافتی خشک تر، تردتر و شنماینده دارند که به راحتی می شنمایند اما حالت نمی گیرند.

بیسکویت ها معمولا برای تزیین با آیسینگ (لعاب روی شیرینی و کیک) یا استفاده به عنوان پایه دسر کاربرد دارند در حالی که کوکی ها را می توان با مواد دلخواه مانند شکلات، کره بادام زمینی یا کرم لوتوس پر کرد تا طعمی لذیذ و درونی داشته باشند. با خواندن مطلب خواص کره بادام زمینی چیست به راحتی می توانید آن را جایگزین کره لوتوس کنید.

آرد مناسب برای تهیه خمیر کوکی لوتوس

برترین آرد برای تهیه خمیر کوکی به ویژه کوکی لوتوس آرد همه منظوره است. آرد همه منظوره تمام استانداردهای لازم را برای تهیه شیرینی و کیک را دارد و به خوبی عمل می نماید. اگر شما خواستار ذوب شدن کوکی ها هنگام پخت هستید، می توانید آرد کیک را به کار ببرید. حال اگر در پی آن هستید که خمیر کوکی تان ترد باشد حتما کمی آب سرد به آن اضافه نموده و آرامی ورز دهید.

در صورتی که خمیرتان خیلی نرم بود دوباره آن را در یخچال بگذارید تا کمی سفت گردد. اگر کارمند هستید و زمان کافی برای درست کردن خمیر کوکی ندارید از خمیرهای آماده برند کاپو بهره ببرید. پس برترین گزینه برای دورهمی هایتان کوکی سریع با خمیر کاپو خبرنگاران است.

عطر و طعم کوکی لوتوس

دستورهای متعددی برای تهیه کوکی در دنیای شیرینی پزی وجود دارد که هر کدام طعم های متفاوتی دارند. شما با توجه به سلیقه خود می توانید افزودنی هایی مانند کشمش، پودر کاکائو، قهوه، پودر زنجبیل، پودر جوز هندی یا پودر دارچین به کوکی های خود اضافه کنید.

با افزودن شکلات چیپسی یا پودر کاکائو طعم و رنگ آن ها تغییر خواهد نمود. اگر عطر و طعم قهوه را دوست دارید پس این بار به پیشنهاد ما طرز تهیه کوکی قهوه را بخوانید و برای دورهمی هایتان درست کنید.

استفاده از شکر قهوه ای در تهیه کوکی لوتوس

شکر قهوه ای در طرز کوکی لوتوس منجر به بافت نرم تر و مرطوب تر کوکی ها خواهد شد؛ طعمی عمیق و کاراملی به آن ها خواهد بخشید.

از سویی دیگر شکر قهوه ای به علت ملاس طبیعی، رنگ طلایی مجذوب کننده تری به کوکی ها می بخشد. در نتیجه کوکی های حرفه ای تر و خوش عطر خوهید داشت. از مجذوب کننده ترین کوکی ها که میز پذیرایی تان رنگ و لعابی دیگر می دهد تهیه کوکی ردولوت خانگی است پس آن را هم امتحان کنید.

جایگزین شکلات چیپسی در تهیه کوکی لوتوس

در صورت عدم دسترسی به شکلات چیپسی نسوز در تهیه کوکی لوتوس می توانید مطابق ذائقه تان از آجیل خرد شده، اسمارتیز، کرن بری خشک و بادام زمینی یا گردو خرد شده بهره ببرید. اگر به افزودنی هایی مانند گردو علاقه مند هستید می توانید طرز تهیه کوکی گردویی ساده را بخوانید.

نکاتی برای تهیه کوکی های لوتوس تردتر

برای داشتن کوکی های تردتر و خوش طعم تر به ویژه در تهیه کوکی های لوتوس باید همچون دستور بالا، شکر سفید و قهوه ای را ترکیبی بهره ببرید. شکر سفید باعث ترد شدن بافت کوکی می گردد اما نقش کلیدی را شکر قهوه ای ایفا می نماید. وجود شیره (ملاس) در شکر قهوه ای به حفظ رطوبت یاری نموده و کوکی ها را نرم تر، ضخیم تر و خوشمزه تر می نماید. از طرز تهیه کوکی زنجبیلی خانگی غافل نشوید.

پخت کوکی رژیمی

برای افرادی که رژیم غذایی خاصی دارند یا به مصرف شکر و چربی حساس هستند، می توان کوکی لوتوس را با مواد سالم تر و جایگزین های طبیعی تهیه کرد تا انتخابی خوشمزه و متناسب با سبک زندگی شان باشد. چربی های اشباع نشده موجود در آجیل به همراه کالری بالای آن، منبعی عالی برای تأمین انرژی هستند و با ایجاد حس سیری، به کنترل اشتها یاری می نمایند.

به همین علت، مصرف آجیل در رژیم های لاغری می تواند بسیار موثر باشد. با توجه به این نکات، کوکی کرن فلکس و بادام زمینی را امتحان کنید؛ کوکی خوشمزه ای که با ترکیبی از کره بادام زمینی و کرن فلکس تهیه می گردد و گزینه ای سالم و مقوی برای میان وعده است.

آیا شما هم این کوکی لوتوس خوشمزه را در خانه تهیه نموده اید؟ راضی می شویم نظر یا پیشنهادتان را در بخش دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 12 خرداد 1404 بروزرسانی: 12 خرداد 1404 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1850

به "طرز تهیه کوکی لوتوس؛ شیرینی خاص با طعم بیسکویت کاراملی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی لوتوس؛ شیرینی خاص با طعم بیسکویت کاراملی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید