طرز تهیه کیک کشمش و گردو با تمام نکات و ریزه کاری ها

به گزارش بیست آمار، کیک گردو و کشمش در کنار چای یا قهوه، یک دسر فوق العاده است. در طرز تهیه کیک کشمش و گردو ، ابتدا کشمش ها را خیسانده و خشک کنید. سپس تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید و ماست و روغن مایع را به آن ها اضافه کنید. در ادامه، ترکیب آرد و بیکینگ پودر الک شده را در بقیه مواد بریزید. مقداری از مایه کیک را داخل قالب کیک ریخته و بقیه را با کشمش و گردوی آغشته به آرد مخلوط نموده و به قالب اضافه کنید. در نهایت، این کیک دلچسب را به مدت 40 تا 45 دقیقه داخل فر با دمای 170 درجه سانتی گراد بپزید.

طرز تهیه کیک کشمش و گردو با تمام نکات و ریزه کاری ها

کیک گردو و کشمش

زمان آماده سازیحدود 30 دقیقه
زمان پخت کیکبین 40 تا 45 دقیقه
اندازه سختیمیانه

طرز تهیه کیک کشمش و گردو

کیک کشمش و گردو با ماست بافتی نرم و طعمی فوق العاده دارد و شما می توانید برای پخت آن از هر نوع کشمشی که دوست دارید، بهره ببرید. بعلاوه، علاوه بر گردو، از شکلات چیپسی هم می توان استفاده کرد؛ هرچند که برای رسیدن به طعم اصیل این کیک، ترکیب گردو و کشمش بسیار مناسب تر است. این کیک خوش طعم، انتخابی عالی برای صبحانه و عصرانه است و حتی می توانید برای پذیرایی از مهمان های عید نوروز هم روی آن حساب کنید. اگر دوست دارید بدانید کیک گردویی کشمشی با ماست چطور تهیه می گردد، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک گردو و کشمش

مواد مورد احتیاج برای تهیه این کیک خوشمزه و پرطرفدار به شرح جدول زیر است:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
آرد2 لیوان
ماست پرچرب1 لیوان
شکر1 لیوان
تخم مرغ4 عدد
روغن مایع1 لیوان سرخالی
گردوی خرد شده½ لیوان
کشمش½ لیوان
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک گردو و کشمش

بسیاری از مراحل تهیه این کیک مثل طرز تهیه کیک ساده خانگی است. برای آغاز کار، ابتدا فر را روشن نموده و دمای آن را روی 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. سپس، مراحل پخت کیک کشمش و گردو را به ترتیب زیر پیش ببرید:

  • مرحله اول: ابتدا کشمش ها را حدود 10 دقیقه در اندازهی آب بخیسانید. سپس آن ها را آبکش نموده و روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
  • مرحله دوم: تخم مرغ ها را در ظرفی گود بشکنید و کمی با همزن بزنید تا بافت یکدستی پیدا نمایند.
  • مرحله سوم: در ادامه، شکر را اضافه نموده و به هم زدن با دور تند همزن ادامه دهید تا ترکیب حاصل، بافتی پفکی و کشدار پیدا کند.
  • مرحله چهارم: حالا وانیل را اضافه کنید و پس از کمی هم زدن، ماست را داخل ظرف بریزید.
  • مرحله پنجم: پس از مخلوط کردن مواد گفته شده، زمان اضافه کردن روغن است. روغن مایع را به مواد کیک بیفزایید و حدود 30 ثانیه دیگر به مخلوط کردن مواد ادامه دهید.
  • مرحله ششم: آرد را در ظرفی دیگر با بیکینگ پودر ترکیب نموده و چند بار الک کنید تا کاملا هوادهی گردد.
  • مرحله هفتم: در ادامه، ترکیب آرد را مجددا داخل الک ریخته و این بار روی مواد کیک به تدریج الک کنید. همزمان مواد را با لیسک در یک جهت هم بزنید تا بافتی منسجم و یکدست پیدا کند.
  • مرحله هشتم: حالا کشمش ها و گردوهای خرد شده را در اندازهی آرد بغلطانید و کنار بگذارید.
  • مرحله نهم: کف قالب کیک را چرب نموده و اندازهی آرد پاشی کنید یا آن را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید. سپس، اندازهی از مایه کیک را داخل آن بریزید.
  • مرحله دهم: کشمش و گردوی آردی را با بقیه مایه کیک مخلوط نموده و با لیسک کمی هم بزنید تا به حالت یکدست در مایه کیک پخش شوند.
  • مرحله یازدهم: حالا بقیه مایه کیک را هم درون قالب ریخته و در نهایت، چند بار قالب را روی سطح میز آشپزخانه بکوبید.
  • مرحله دوازدهم: قالب کیک را در طبقه وسط دستگاه قرار دهید و بین 40 تا 45 دقیقه صبر کنید تا کیک کاملا مغزپخت گردد.
  • مرحله سیزدهم: پس از گذشت زمان لازم، قالب کیک را از فر خارج کنید و صبر کنید تا کمی خنک گردد. سپس، کیک را از قالب بیرون بیاورید و با مواد دلخواه تزئین کنید.

نکات مهم در طرز تهیه کیک کشمش و گردو

برای پختن یک کیک گردویی کشمشی عالی در منزل، نکات و موارد زیر را به خاطر داشته باشید:

  • کیک کشمش و گردو با شیر هم به همین روش تهیه می گردد. البته ضروری است در طرز تهیه کیک کشمش و گردو بدون ماست، ابتدا روغن مایع و پس از آن شیر را به مواد کیک افزوده و در نهایت آرد را داخل مواد الک کنید.
  • برای تهیه این کیک دلچسب، چند دقیقه قبل از آغاز کار، همه مواد یخچالی مثل تخم مرغ و شیر یا ماست را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
  • دقت کنید که درب فر در 30 دقیقه اول پخت نباید باز گردد؛ زیرا این کار، پف کیک را می خواباند و ظاهر آن را خراب می نماید.
  • برای تست اندازه پخت کیک، در اواخر زمان گفته شده، درب فر را باز نموده، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل بافت کیک بزنید و بیرون بیاورید. اگر چیزی به خلال دندان نچسبیده بود، یعنی کیک آماده است و می توانید آن را از فر خارج کنید.
  • شما می توانید برای تزئین روی کیک حسابی مانور دهید. برای مثال، استفاده از برش های موز و توت فرنگی، شکلات چیپسی، پودر نارگیل و پسته و خامه فرم گرفته، تنها بخشی از موادی هستند که می توانند برای تزئین کیک مناسب باشند.
  • برخی افراد ترجیح می دهند این کیک لذیذ خانگی را شبیه کیک صبحانه، ساده و بدون تزئین سرو نمایند که این موضوع کامل سلیقه ای است و هیچ چیزی از طعم فوق العاده کیک کشمش گردویی کم نمی نماید.
  • حتما برای طرز تهیه کیک کشمش و گردو از آرد سفید قنادی بهره ببرید و دقت کنید که کیفیت آرد تأثیر زیادی روی کیفیت نهایی کیک شما خواهد داشت.
  • آغشته کردن کشمش و گردو به آرد، مانع از ته نشین شدن آن ها هنگام پخت کیک می گردد؛ بنابراین این مرحله را حذف نکنید.
  • دقت کنید که کشمش ها حتما باید خشک باشند، زیرا وزن کشمش خیس بیشتر است و در کیک، ته نشین می گردد.
  • در نظر داشته باشید که کیک کشمش و گردو با شیر، بافت سبک تر و پوک تری نسبت به کیک کشمش و گردو با ماست دارد.
  • اگر می خواهید با کیک گردو و کشمش از مهمان های نوروزی پذیرایی کنید، می توانید آن را به صورت کاپ کیک های تک نفره بپزید. برای این منظور، باید مایه کیک را داخل قالب کیک یزدی یا کپسول دلخواه ریخته و آن ها را در سینی فر بچینید. پخت کیک ها به این روش، بین 20 تا 30 دقیقه زمان می برد و می توانید روی هر کاپ کیک را پیش از قرار دادن داخل فر، با قرار دادن چند عدد گردو و کشمش تزئین کنید.
  • برای تهیه کیک کشمش و گردو و دارچین، کافی است 1 قاشق مرباخوری پودر دارچین را همراه با آرد و بیکینگ پودر الک نموده و به مواد کیک بیفزایید.
  • بهتر است برای تهیه این کیک مثل طرز تهیه کیک باقلوا ، از ماست شیرین بهره ببرید؛ ماست ترش، روی مزه نهایی کیک تأثیر می گذارد و چندان مطلوب نیست.

اصول نگهداری از کیک کشمش و گردو

اگر می خواهید کیفیت این کیک فوق العاده را در یخچال حفظ کنید، اجازه دهید کاملا خنک گردد. سپس، برش های کیک را در ظرفی درب دار قرار داده و به یخچال منتقل کنید. کیک گردو و کشمش حدود 1 هفته در یخچال ماندگاری دارد.

برترین جایگزین ها در طرز تهیه کیک گردو و کشمش

شما می توانید در طرز تهیه این کیک خانگی دلچسب، شیر را جایگزین ماست کنید و دقت کنید که اندازهی شیر و ماست باید برابر باشد. بعلاوه در برخی رسپی های کیک کشمش و گردو با شیر، به جای شیر از آبمیوه استفاده می گردد. نکته دیگر اینکه می توانید به جای وانیل، از اسانس پرتقال، اسانس موز و یا پودر هل بهره ببرید. البته دقت داشته باشید که پودر هل، رنگ این کیک را کمی تیره تر خواهد نمود.

کیک کشمش و گردو؛ انتخابی عالی برای یک عصرانه دلپذیر

در بالا طرز تهیه کیک کشمش و گردو را شرح داده و نکات تهیه و نگهداری آن را گفتیم. حال، اگر احساس می کنید که تهیه این کیک زمان زیادی از شما می گیرد و فرصت کافی برای تهیه آن را ندارید، روی یاری خبرنگاران حساب کنید. شما می توانید با سفارش آنلاین شیرینی ، انواع شیرینی ها و کیک های تازه را با برترین مواد اولیه به صورت اینترنتی خریداری نموده و درب منزل یا محل اقامت خود تحویل بگیرید. امیدواریم خرید اینترنتی خوب و رضایت بخشی پیش رو داشته باشید.

سوالات متداول

چطور بفهمیم کیک کشمش و گردو کاملا مغز پخت شده است؟

برای این منظور، در اواخر زمان پخت، یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید. اگر هنگام بیرون آوردن خلال دندان، چیزی به آن نچسبیده بود، یعنی کیک کاملا مغزپخت شده است.

جایگزین وانیل در طرز تهیه کیک گردو و کشمش چیست؟

شما می توانید به جای وانیل از اسانس پرتقال و موز یا پودر هل بهره ببرید.

برای جلوگیری از ته نشین شدن کشمش و گردو در کیک گردویی کشمشی چه کنیم؟

ابتدا کشمش ها را خیسانده و خشک کنید. سپس آن ها را همراه گردو در آرد غلطانده و فقط در حد مخلوط شدن، با نیمی از مایه کیک مخلوط نموده و در قالب کیک بریزید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 22 بهمن 1403 بروزرسانی: 22 بهمن 1403 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1824

به "طرز تهیه کیک کشمش و گردو با تمام نکات و ریزه کاری ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک کشمش و گردو با تمام نکات و ریزه کاری ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید