با طرز تهیه پای موز خامه ای خوشمزه آشنا شوید! طرز تهیه پای موز خامه ای
به گزارش بیست آمار، دسرها تنوع بسیار بالایی دارند و در انواع مختلفی تهیه و سرو می شوند. در این میان پای مخصوصا نمونه هایی که با میوه آماده می شوند، عطر و طعم بسیار خاص و بی نظیری دارند. تهیه این دسرها به راحتی انجام می گردد و می توانید در منزل و حتی بدون وسایل قنادی حرفه ای آن ها را آماده کنید.

در میان میوه های مختلف نیز موز از نمونه های پرطرفدار است که تقریبا با هر سلیقه ای سازگار است. به همین علت پای موز می تواند دسری مناسب برای مهمانی ها و دورهمی های شما باشد. در ادامه با طرز تهیه پای موز خامه ای آشنا می شوید.
طرز تهیه پای موز خامه ای بسیار خوشمزه و پرطرفدارطرز تهیه پای موز خامه ای
برای طرز تهیه پای موزخامه ای، به مواد اولیه مختلفی احتیاج داریم که در جدول زیر به طور کامل تعیین شده اند. قبل از هر کار تمام مواد را آماده نموده تا تهیه دسر را آغاز کنیم. این میزان مواد برای 4 نفر کافی است. در صورت احتیاج می توانید به همین نسبت میزان آن ها را کم یا زیاد نموده و حجم نهایی دسر را تغییر دهید.
مواد لازم
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
شیر | دو فنجان پرچرب |
خامه | به میزان لازم |
وانیل | یک قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ | سه عدد |
آرد | یک سوم فنجان |
خمیر پای | خمیر آماده یک عدد |
موز | سه عدد |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
شکر | سه چهارم فنجان |
کره | دو قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه پای
اگر علاقمند به یادگیری طرز تهیه دسر ساده و کاربردی هستید که در مهمانی ها و دروهمی های خود بهره ببرید، از این دسر غافل نشوید.
- در اولین قدم ظرف مناسبی بر روی شعله قرار دهید و کمی آرد به همراه شکر و نمک درون آن بریزید. ظرف را بر روی حرارت مستقیم قرار دهید.
- شعله را کمی زیاد نموده و شیر را درون آن بریزید. زمانی که به جوش افتاد و کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
- حال یک عدد زرده تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و به خوبی هم بزنید. تخم مرغ باید به دمای محیط برسد.
- سپس شیر را به آن اضافه کنید و به میزان ای هم بزنید که ترکیبی کاملا یکدست ایجاد گردد.
- این ترکیب را به ترکیب قبلی اضافه نموده و مجددا بر روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید تا به جوش بیاید.
- ترکیب پای موز خامه ای را درون ظرف مناسبی ریخته، میزانی وانیل و کره به آن اضافه کنید. در نهایت روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت درون یخچال بماند.
طرز تهیه پای تمشک را نیز بخوانید و این دسر خوشمزه و مجذوب کننده را نیز حتما امتحان کنید.
تا اینجا مواد میانی پای موز خامه ای ما آماده است. ادامه مراحل کار به صورت زیر است.
- خمیر پای آماده را درون ظرفی مناسب قرار دهید. موزها را حلقه حقله برش دهید و میزانی از مخلوط آماده شده را درون خمیر بریزید.
- روی آن موز بچینید و مجددا از مواد بر روی آن ها بریزید. در نهایت آن را درون یخچال قرار دهید.
- هنگام سرو روی آن را با خامه پوشانده و از قطعات موز برای تزئین بهره ببرید. دسر شما آماده است، نوش جان کنید.
برای تهیه پای موز و گردو نیز به همین روش عمل کنید. هنگامی که لایه لایه مواد را به همراه برش های موز درون خمیر آماده قرار می دهید، لا به لای آن از گردوی خرد شده نیز بهره ببرید. این پای به شدن خوشمزه و پرطرفدار است و در مدت زمان کمی نیز آماده می گردد.
میزان کالری در هر 100 گرم | حدودا 200 کالری |
زمان آماده سازی | 5 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 5 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
روش تهیه خمیر پای موز خامه ای
برای تهیه این پای می توانید خمیر آن را نیز خودتان تهیه کنید. یکی از روش های ساده تهیه خمیر استفاده از بسکوییت آماده است. می توانید 150 گرم بسکوییت پتی بور را درون غذاساز بریزید تا کاملا پودر گردد. 2 قاشق غذاخوری شکر را به همراه یک چهارم لیوان کره آب شده درون آن ریخته و خوب ترکیب کنید. قالب مخصوص را چرب نموده و مواد را درون آن بریزید. سپس برای مدت زمان 8 تا ده دقیقه در فر قرار دهید تا کمی بپزد. به این صورت خمیر شما آماده است و می توانید هر نوع پای موردنظری را با آن تهیه کنید.
پای موز خامه ای با بسکوییت های خرد شده دارای طعمی خوشمزه و مجذوب کنندهروش دیگر استفاده از آرد است تا صفر تا صد خمیر را خودتان تهیه نموده و از بسکوییت های آماده استفاده نکنید. در این روش از 150 گرم آرد، نصف قاشق چای خوری نمک، 4 قاشق غذاخوری روغن، 5 قاشق غذاخوری کره و 3 تا 5 قاشق غذاخوری آب یخ استفاده می گردد.
برای آماده سازی خمیر ابتدا آرد و نمک و روغن را درون ظرفی ریخته و کمی مخلوط کنید. کره را به آن اضافه نموده و هم بزنید. میزان هم زدن به صورتی باشد که خمیر نرم نگردد. آب سرد را اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دیواره های ظرف نچسبد. سپس درون یخچال استراحت دهید. خمیر به مدت 30 دقیقه باید درون یخچال بماند.
پس از آن خمیر را درون قالب پهن نموده و کاملا صاف کنید، با چنگال تعدادی سوراخ درون آن ایجاد نموده و روی خمیر را حتما بپوشانید. برای 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که خمیر طلایی گردد. پس از سرد شدن از مواد میانی گفته شده درون آن برزید.
طرز تهیه پای موز و شکلات خامه ای
اگر به دسرهای شکلاتی علاقه دارید می توانید این پای مجذوب کننده را به صورت شکلاتی آماده کنید و نهایت لذت را ببرید. برای تهیه پای موز و شکلات خامه ای از مواد زیر استفاده می گردد.
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
خمیر پای | به میزان لازم |
شکلات | حدود 60 گرم |
شیر | به میزان یک و یک چهارم لیوان |
کره | یک قاشق |
موز | 2 عدد |
پودر پودینگ وانیلی | یک بسته |
پودر نارگیل | یک لیوان |
خامه فرم داده شده | یک لیوان |
پودر کاکائو، موز و پودر نارگیل برای تزئین | به میزان دلبخواه |
برای تهیه ابتدا شکلات را به همراه یک قاشق شیر و کره درون ظرفی بریزید و با حرارت ملایم بن ماری کنید. پس از مخلوط شدن آن را به مدت 2 دقیقه درون مایکروفر قرار دهید. سپس اجازه دهید کمی خنک شده و درون خمیر بریزید. موزها را حلقه حلقه نموده و به صورت لایه ای بر روی شکلات بریزید.
پودینگ را روی حرارت قرار داده و به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل اضافه کنید و پس از خنک شدن بر روی لایه موزها بریزید. در نهایت خامه بریزید و با موز و پودر نارگیل و پودر کاکائو تزئین کنید. به مدت 5 ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس نوش جان کنید.
کیک پای موز
تهیه کیک پای موز تا حدودی با پای موز خامه ای یا شکلاتی فرق دارد. این کیک شباهت زیادی به کیک ها و کاپ کیک ها دارد و با طعم بی نظیر می توانید به عنوان عصرانه یا صبحانه نیز مورد استفاده قرار بگیرد. مواد لازم برای تهیه آن به صورت زیر هستند:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
تخم مرغ | سه عدد |
شکر | یک لیوان |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
زعفران دم نموده | یک قاشق غذاخوری |
گلاب | یک قاشق غذاخوری |
شیر | یک لیوان |
روغن مایع | یک دوم لیوان |
آرد | دو لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق مربا خوری |
موز | دو عدد |
برای تهیه تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر درون ظرفی به خوبی هم بزنید تا کرم و کشدار شوند. سپس پودر زعفران، گلاب، شیر و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک نموده و کم کم به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله احتیاجی به استفاده از همزن نیست و از لیسک استفاده می کنیم.
درون قالب مخصوص، کاغذهای کپسولی را قرار داده و سپس به صورت لایه لایه از مواد و موزهای حلقه ای قرار می دهیم. شیرینی ها برای مدت 25 تا 30 دقیقه آماده شده، می توانید گریل را روشن نموده تا روی آن ها نیز طلایی گردد. پس از پخت و خنک شدن می توانید از پودر نارگیل بهره ببرید.
کیک پای موز میان وعده ای خوشمزه و مقویسخن آخر
دسرها تنوع بسیار بالایی دارند و می توانید متناسب با ذائقه خود از آن ها تهیه و نوش جان کنید. اگر به این گونه دسرها علاقه دارید می توانید برای مشاهده انواع مختلف طرز تهیه انواع پای و تارت به بلاگ خبرنگاران مراجعه کنید. تنوع بالایی از تارت ها و پای های مختلف با جزئیات کامل توضیح داده شده است و می توانید از این دستورات بهره ببرید. اگر وقت کافی برای تهیه دسر ندارید می توانید به صورت آنلاین از قنادی شیرینی مجذوب کننده و خوشمزه خبرنگاران سفارش داده تا در کمترین زمان ممکن به شما تحویل داده گردد.
منبع: اسنپ فود