دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی)

به گزارش بیست آمار، در گزارش زیر دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی) را به شما آموزش می دهیم.

دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی)

با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.

به گزارش، امروز قصد داریم دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

1 قاشق غذا خوری آبلیمو

1 قاشق غذا خوری پودر قند

1 قاشق غذا خوری کره

2/3 پیمانه شیر (در دمای اتاق)

1/2 پیمانه آرد چند منظوره

3 پیمانه تمشگ

1/4 قاشق چای خوری نمک

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل

3 عدد تخم مرغ

فر رو با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

تخم مرغ ها، شیر، شکر، آرد، عصاره وانیل و نمک رو داخل مخلوط کن می ریزیم. چند پالس می زنیم تا جایی که تمامی مواد به خوبی مخلوط بشن.

پالس زدن رو تا جایی ادامه میدیم که مایع یکدست و روون بشه. کره رو توی ماهیتابه مناسب می ریزیم و روی اجاق گاز قرار میدیم.

وقتی حباب هایی توی کره ظاهر شد خمیر داچ بیبی رو وسط ماهیتابه می ریزیم، ولی اون رو توی کره هم نمی زنیم. همین که مواد پخش شد ماهیتابه رو به فر منتقل می کنیم تا کاملا بپزه، پف کنه و طلایی بشه.

بعد از حدود 20 دقیقه پنکیک ما حاضره. کره ذوب شده رو با برس آشپزی روی اون میمالیم. آبلیمو تازه رو هم روی پنکیک پخش می کنیم.

زمانی که می خواهیم داچ بیبی رو سرو کنیم تمشک رو روی پنکیک قرار میدیم و پودر قند رو روی اون می پاشیم.

منبع:شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 3 شهریور 1400 بروزرسانی: 3 شهریور 1400 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1190

به "دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید