طرز تهیه کیک هویج با شیر و پف زیاد ، دستور مناسب مبتدی تا حرفه ای

به گزارش بیست آمار، کیک هویج یکی از خوشمزه ترین کیک هایی است که با دانستن دستور مناسب می توان آن را در منزل درست کرد. این کیک خوشمزه که در دسته کیک های اسفنجی قرار می گیرد این روزها طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برای حفظ بافت و طعم این کیک خانگی می توانید در مطالب قبلی طرز تهیه کیک هویج اسفنجی را بخوانید. با این حال در ادامه طرز تهیه کیک هویج با شیر را برایتان آورده ایم که افراد مبتدی و حرفه ای به راحتی می توانند آن را با پف زیاد در منزل برای دورهمی های خود درست کنند.

طرز تهیه کیک هویج با شیر و پف زیاد ، دستور مناسب مبتدی تا حرفه ای

مواد اولیه برای تهیه کیک هویج با شیر

  • روغن نباتی سه چهارم فنجان
  • شکر سه چهارم فنجان
  • زرده تخم مرغ بزرگ پنج عدد
  • شیر یک چهارم فنجان
  • پوست پرتقال یک قاشق غذاخوری
  • دارچین دو قاشق چای خوری
  • زنجبیل یک قاشق چای خوری
  • هل یک دوم قاشق چای خوری
  • جوز هندی یک دوم قاشق چای خوری
  • میخک آسیاب شده یک چهارم قاشق چا خوری
  • آرد همه منظوره یک و یک دوم فنجان
  • بیکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک دوم قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ سه عدد
  • هویج رنده شده یک فنجان
  • کشمش یک دوم فنجان
  • گردو خردشده یک دوم فنجان
  • شیر بخار شده یک فنجان
  • شیر غلیظ شده شیرین یک فنجان
  • خامه غلیظ یک دوم فنجان

مواد لازم برای تاپینگ کیک هویج با شیر

  • پنیر خامه ای نرم شده هشت اونس
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • نمک به اندازه لازم
  • خامه غلیظ یک چهارم فنجان
  • پودر قند سه چهارم پیمانه
  • گردو خردشده دو قاشق غذاخوری
  • دارچین یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک هویج با شیر

1. فر را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک هویج با شیر نیاز است که مواد لازم را از 30 دقیقه قبل آماده کنید تا به دمای محیط برسند. فر را با دمای 176 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در مدت زمانی که مراحل تهیه کیک را پیش می برید گرم شود. سینی فر را به ابعاد 22 در 33 سانتی متر را چرب کرده و روی آن را کمی آردپاشی کنید. حال به سراغ دیگر مراحل پخت کیک هویج با شیر بروید. کیک هویج و کدو حلوایی را برای میهمانی های خود به ویژه شب یلدا حتما امتحان کنید.

2. مواد را مخلوط کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه کیک هویج با شیر در کاسه ای مناسب روغن، یک دوم پیمانه شکر و زرده های تخم مرغ را بریزید و با سرعت میانه برای چند دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا ترکیبی غلیظ به دست آید. در ادامه شیر را به همراه ادویه های گفته شده و پوست پرتقال هم زده و به ظرف اضافه کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را سه بار با یکدیگر الک کرده و داخل ظرف بریزید. مواد را به آرامی هم بزنید و کنار بگذارید.

3. سفیده تخم مرغ ها را اضافه کنید

در سومین مرحله از طرز تهیه کیک هویج با شیر سفیده های تخم مرغ و یک چهارم فنجان شکر به جای مانده را در یک کاسه مناسب با سرعت میانه و برای چند دقیقه هم بزنید تا کامل سفت و براق شوند. به این معنا که با برگردان ظرف، مخلوط به بیرون نریزد. حال مخلوط سفیده تخم مرغ را به آرامی و به صورت دسته ای داخل خمیر بریزد. مراقب باشید مخلوط سفیده را بیش از حد هم نزنید که ممکن است خالی شود.

4. هویج را اضافه کنید

در چهارمین مرحله از طرز تهیه کیک هویج با شیر ، هویج را با رنده درشت رنده کنید. در صورت تمایل برای اضافه کردن کشمش، آن را باید از یک ساعت قبل خیس کنید. سپس آن ها را آب کش کرده و به همراه هویج به مایه خمیر اضافه کنید. طرز تهیه کیک هویج خانگی را هم می توانید امتحان کنید.

5. مایه خمیر را در فر بگذارید

در پنجمین مرحله از طرز تهیه کیک هویج ، مایه خمیر را به صورت یک نواخت در سینی فر بریزید. سینی فر را برای 25 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده بگذارید تا کامل پخته شود. کیک هویج تان هنگام پخت باید به رنگ قهوه ای طلایی دربیاید. اگر طعم هویج را دوست نداشتید کیک زعفرانی با پف زیاد را امتحان کنید.

6. فراستینگ را آماده کنید

در ادامه طرز تهیه کیک هویج باید کمی زمان دهید تا کیک خنک شود. سپس با کمک یک سیخ چوبی بلند کل کیک را سوراخ کنید. حال در یک ظرف مناسب شیر تبخیر شده، شیر تغلیظ شده، خامه غلیظ و وانیل را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را کامل روی کیک پخش کنید. کیک را با پلاستیک پوشانده و برای چهار ساعت در یخچال بگذارید. مخلوط شیر باید کیک را خیس کند. یکی از بهترین نوشیدنی ها آب سیب و هویج است که در همه فصول می توانید آن را نوش جان کنید.

7. تاپینگ را آماده کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک هویج با شیر نوبت به آماده کردن رویه آن می رسد. در ظرفی مناسب پنیر خامه ای، وانیل و کمی نمک را با هم زن برای چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود. حال خامه غلیظ و پودر قند را هم اضافه کنید. مخلوط را باید تا جایی بزنید که یک دست و غلیظ شود. یک لایه از مخلوط را روی کیک خنک شده بریزید. روی آن گردو خردشده و دارچین بپاشید. کیک هویج شما آماده است فقط دقت داشته باشید که قبل از سرو و برش باید کامل خنک شده باشد. حال که سر و کارتان با هویج است می توانید طرز تهیه مربای هویج خانگی را هم در کتاب کاله بخوانید.

نکات تکمیلی پخت کیک هویج با شیر

طرز تهیه کیک هویج با شیر گفته شده در بالا برای تمامی افراد مبتدی و حرفه ای مناسب است و به آسانی می توان آن را برای مجالس و دورهمی ها آماده کرد. هنگام پخت این کیک مانند کیک اسفنجی باید نکات زیادی را رعایت کرد که در ادامه به مهم ترین آن ها اشاره خواهیم کرد.

طعم کیک هویج

اگر در پخت کیک هویج اندازه اندازه های گفته شده را در بالا رعایت نکنید، کیک تان بافت خود را از دست خواهد داد. به عنوان مثال اگر هویج رنده شده را از دو لیوان بیشتر استفاده کنید، بافت کیک تان خیس خواهد شد. اگر اندازه آن کمتر باشد دیگر کیک تان عطر و بوی هویج را نخواهد داشت.

افزودنی های کیک هویج

طعم این کیک خانگی را علاوه بر گردو و هویج، با افزودنی های دیگر هم می توانید تغییر دهید. نارگیل رنده شده و تکه های آناناس طعم کلاسیکی به آن می دهند. هنگام اضافه کردن هویج می توانید یک دوم فنجان نارگیل یا یک دوم فنجان تکه های آناناس هم اضافه کنید. استفاده از این افزودنی کاملا سلیقه ای است. کیک پرتقالی اسفنجی یکی دیگر از کیک های پاییزی است که به راحتی در منزل می توان آن را آماده کنید.

تفاوت شیر تبخیرشده و شیر تغلیش شده شیرین

در هر دو شیر تبخیرشده و تغلیظ شده آب شان خارج شده است. شیر تبخیرشده بدون افزودن شکر، در دمای بسیار بالا و فشار زیاد نصف یا کمتر از حجم اصلی می شود. به همین علت مقادیر قابل توجهی چربی و مواد جامد شیر را در خود دارد. از سویی دیگر شیر تغلیظ شده همان شیر تبخیر شده است که اندازه قابل توجهی شکر یا شیر عسلی در آن استفاده شده است. از این شیرها بیشتر در تولید بستنی و شیرینی استفاده می شود.

نگه داری کیک هویج

اگر کیک هویج تان با خامه یا فراستینگ پنیری تزئین نشده بود آن را برای یک هفته در یک ظرف دربسته در بخچال نگه دارید. در صورت استفاده از خامه یا هر چیز دیگری در رویه یا لایه های کیک، آن را تنها برای یک تا سه روز در یخچال می توانید بگذارید. در صورتی که می خواهید آن را برای مدت طولانی در فریزر بگذارید باید کیک تان کامل سرد شده و بدون تزئین باشد. آن را ابتدا درون کاغذ روغنی سپس یک لایه فویل بپیچید تا سه ماه بتوانید کیک خانگی تان را نگه دارید.

خمیر کیک هویج

مهم نیست شما در طرز تهیه کیک هویج با شیر فرد مبتدی هستید یا حرفه ای در تهیه مایه خمیر آن باید به نکات زیر دقت کنید:

  • آرد را در دو یا سه مرحله به مواد اضافه کنید تا توده های خمیری در مایه کیک تان ایجاد نشود.
  • مایه کیک هویج تان را زیاد هم نزنید چرا که فرورفتگی در مرکز کیک ایجاد می شود.
  • برای داشتن کیک لایه ای باید آن را دوبار بپزید.

کاپ کیک هویج

با این دستور تهیه کیک هویج به راحتی می توانید کاپ کیک های خوشمزه ای برای تولدهایتان درست کنید. تنها کافی است مایه خمیر را در مافین های مخصوص بریزید و آن ها را برای 18 تا 14 دقیقه در فر یا توستر بگذارید. پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه مینی کیک هویج در کتاب کاله است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 8 مهر 1402 بروزرسانی: 8 مهر 1402 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1711

به "طرز تهیه کیک هویج با شیر و پف زیاد ، دستور مناسب مبتدی تا حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک هویج با شیر و پف زیاد ، دستور مناسب مبتدی تا حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید