طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور، مقوی و سالم

به گزارش بیست آمار، شیرینی خرمایی به علت وجود خرما یکی از دسرهای مقوی و سالم برای تمامی افراد به ویژه بچه ها به شمار میرود. شما به آسانی و در سریع ترین زمان می توانید این دسر را برای پذیرایی در دورهمی ها و شب های ماه رمضان به شکل های مختلف درست کنید. این شیرینی از نظر مواد و ظاهر با نان خرمایی تفاوت دارد اما مشابه دسر یخچالی است که قبلا آن را شرح داده ایم. در این مطلب می توانید طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور را بخوانید تا برای عزیزان تان یک میان وعده مقوی داشته باشید.

طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور، مقوی و سالم

مواد لازم برای تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور

  • خرما 450 گرم
  • بیسکوییت پتی بور یک بسته
  • کره 20 گرم
  • دارچین یک قاشق چای خوری
  • پودر هل نصف قاشق چای خوری
  • کنجد به میزان لازم
  • پودر نارگیل به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور

1. خرماها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور ، باید میزان خرمای گفته شده را به خوبی بشویید. پوست آن ها را بگیرید. هسته شان را با استفاده از دست یا چاقو جدا کنید. خرماهای پوست گرفته را با یاری مخلوط کن یا گوشت کوب به خوبی له کنید. از آنجایی که خرماها باید کامل یک دست له شده باشند، می توانید آن ها را چند بار چرخ کنید. در ادامه خرماهای له شده را به همراه کره با حرارت ملایم به مدت چهار دقیقه در تابه تفت دهید. در این مرحله مراقب باشید که خرماها را به صورت منظم هم بزنید. با این کار خامی آن از بین می رود و مزه بهتری هم به خود می گیرد. در آخرین لحظات تفت دادن، دارچین و هل را به خرماها اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.

2. مخلوط را رول کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکویت پتی بور باید یک پلاستیک فریزر تمیز را کامل باز کنید. دو لایه آن را با کمی روغن چرب کنید. مخلوط خرما را روی آن پخش کنید. برای جلوگیری از سوختن دست هایتان می توانید، کمی برای خنک شدن به آن موقع دهید. خرما را با یاری وردنه نازک و صاف کنید. اضافه های آن را بگیرید. اگر رولت خرمای زیباتری می خواهید باید آن را به شکل مستطیل دربیاورید. در ادامه بیسکوییت های بتی پور را به صورت لایه لایه روی خرما بچینید و آن را به آرامی رول کنید. رولت را در کنجد بغلتانید. در آخر آن را برای پنج ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.

3. رولت را برش دهید

در آخرین مرحله از طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت بتی پور ، رولت خرمایی را از یخچال بیرون بیاورید. آن را به آرامی با چاقوی اره ای برش دهید. در آخر آن ها را داخل ظرف موردنظر بچینید سپس با پودر پسته یا نارگیل تزئین شان کنید. شما شیرینی خرمایی تان را در کنار شیر خرما داغ یا چای می توانید سرو کنید.

نکات تکمیلی تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور

خرما یکی از پر مصرف ترین تنقلات به شمار میرود که می توان آن را هم به تنهایی مصرف کرد و هم به عنوان شیرینی و دسر. همان طور که در بالا متوجه شدید با خرما می توانید یکی از سالم ترین دسرها را درست کنید. نکات گفته شده در ادامه به شما یاری خواهد نمود تا مراحل پخت آن را به آسانی پیش ببرید.

روش های مختلف تهیه شیرینی خرمایی

شیرینی خرمایی در شهرهای مختلف به روش های متفاوت درست می گردد تا جایی که از آن به عنوان نان یا کلمپه خرمایی هم یاد می گردد. شما دستور تهیه شیرینی خرمایی را به شکل رولی با بیسکویت سالم در بالا خواندید اما در ادامه 2 روش دیگر را هم خواهیم گفت.

1. شیرینی خرمایی توپکی

در دستور تهیه شیرینی خرمایی به شکل توپکی باید مراحل آماده سازی خرما را مانند بالا پیش ببرید. آن را در کاسه بریزید. بیسکوییت های پتی بور را خرد کنید. حال دارچین و پودر هل را به مخلوط اضافه کنید. مخلوط را با دست کمی ورز دهید تا مواد به خورد یکدیگر بروند. حال از مواد به هر میزان که می خواهید بردارید. آن را در کف دستان تان گرد نموده و به شکل توپ دربیاورید. توپک های را در پودرنارگیل بغلتانید. در نهایت آن ها را با ترافل یا سس شکلاتی تزئین نموده و در ظرف موردنظر بچینید. از خواندن طرز تهیه توپک عسلی با بیسکوییت و کره بادام زمینی غافل نشوید.

2. شیرینی خرمایی رولتی

برای تهیه این شکل از شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور باید بعد از درست کردن و تفت دادن خرما، آن را داخل یک کاسه بریزید. بیسکوییت پتی بور را کمی درشت تر خرد کنید. بیسکوییت های خردشده را داخل کاسه بریزید. پودر هل و دارچین را هم اضافه کنید. با دست تان ورز دهید. یک پلاستیک فریزر روی سطح کارتان پهن کنید. مخلوط را روی پلاستیک به آرامی پخش کنید. پلاستیک را به جلو رول کنید. دو طرف پلاستیک را ببندید. آن را برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت گردد. در نهایت آن را بیرون بیاورید و با چاقوی اره ای برش دهید. پیشنهاد ما به شما با وجود بیسکوییت پتی بور خواندن مطلب تهیه طرز تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور است.

مواد میانی شیرینی خرمایی

خرما و بیسکوییت پتی بور مهم ترین ماده این دسر سالم و خوشمزه به شمار میرود. اگر در پی تنوع و طعم های متفاوت هستید برای لایه میانی آن از گردو، بادام زمینی، دیگر آجیل ها، بیسکوییت پتی بور با طعم دلخواه یا یکی از انواع بیسکوییت های ساقه طلایی بهره ببرید. پیشنهاد ما به شما خواندن طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده در کنار این دسر است.

تزئین شیرینی خرمایی

این دسر خوشمزه و مقوی را برای دورهمی های بچه ها تان می توانید به برترین شکل تزئین کنید. اولین تزئین غلتاندن توپک های خرمایی در پودرپسته، پودر نارگیل، خرده آجیل یا خرده بیسکوییت بغلتانید. شما برای تزئین رولت های خرمایی می توانید سس شکلاتی یا شیره خرما روی آن ها ریخته و در نهایت با ترافل های رنگی یا پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید. نکته آخر آن که برای پذیرایی در میهمانی ها و دورهمی هایتان می توانید آن را به شکل قالبی سرو کنید. قالب های سیلیکونی برترین گزینه برای این کار به حساب می آیند. برای دورهمی هایتان از پای سیب و دارچین غافل نشوید.

ادویه های شیرینی خرمایی

شما برای عطر و طعم بهتر این دسر خوشمزه از ادویه های متنوعی با توجه به ذائقه و سلیقه تان می توانید بهره ببرید. دارچین، پودر هل، جوز هندی و زنجبیل از مهم ترین آن ها به شمار میرود.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 مرداد 1403 بروزرسانی: 25 مرداد 1403 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1736

به "طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور، مقوی و سالم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت پتی بور، مقوی و سالم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید