سوپ زرشک قرمز و لعابدار رستورانی با دستور سرآشپزهای معروف
به گزارش بیست آمار، سوپ زرشک از جمله برای سرو در روزهای سرد پاییز و زمستان و سایر ایام سال است. سوپ زرشک را به عنوان غذای اصلی برای و می توانید سرو کنید یا به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی آن را طبخ کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه سوپ قرمز زرشک خوشمزه و مجلسی با جو یا ورمیشل رستورانی به عنوان را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ زرشک با ورمیشل
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
سینه مرغ | 1 عدد |
ورمیشل | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
زرشک | 3 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
چعفری ساطوری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز (برای پیاز داغ) | 1 عدد |
هویج | 2 عدد میانه |
سیب زمینی | 1 عدد میانه |
روغن مایع سرخ کردنی و کره | به مقدار لازم |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان مورد احتیاج برای پخت سوپ زرشک با ورمیشل: 1 ساعت
مراحل طرز تهیه سوپ زرشک مجلسی با ورمیشل
سوپ زرشک و مرغ یک مدل سوپ قرمز مجلسی است. در ادامه طرز تهیه سوپ زرشک و مرغ را به صورت مرحله به مرحله دنبال کنید.
مرحله اول: گوشت مرغ را آماده کنید
در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک خرد کنید. در یک قابلمه کره یا مقداری روغن را بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب گردد. سپس پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. بعد تکه های مرغ را در قابلمه بریزید. اجازه دهید مرغ ها رنگشان عوض گردد. زردچوبه و فلفل سیاه را روی مرغ ها بپاشید و کمی صبر کنید تا ادویه ها به خورد مرغ ها برود.
در صورت تمایل می توانید سینه مرغ بدون پوست، روغن سرخ کردنی، کره، پیاز داغ آماده و انواع ادویه معطر غذا مثل زردچوبه و فلفل سیاه را از فروشگاه های به روش های و اینترنتی بخرید.
مرحله دوم: مرغ را بپزید
در ادامه، رب گوجه فرنگی () را در قابلمه حاوی مرغ و پیاز بریزید و تفت دهید تا رنگ باز کند و از خامی بیفتد. سپس مقداری آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم بپزند.
در این فاصله، سیب زمینی ها و هویج ها را بشویید. پوست آنها را بگیرید. سیب زمینی و هویج ها را برای ظاهر بهتر سوپ، می توانید رنده نموده یا در صورت دلخواه، آنها را نگینی خرد کنید. سپس در حین پخت مرغ ها، سیب زمینی و هویج ها را هم اضافه کنید و هم بزنید. جعفری شسته و ساطوری خرد شده را هم اضافه کنید.
برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید از فروشگاه های به روش های حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: مرغ را ریش ریش کنید
بعد از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید. دوباره مرغ های ریش ریش شده را در قابلمه بریزید.
مرحله چهارم: زرشک و ورمیشل را اضافه کنید
زرشک را بشویید یا برای چند دقیقه بخیسانید تا گل و لای آن خارج گردد. سپس در قابلمه بریزید. وقتی که سوپ چند جوش با زرشک خورد، ورمیشل را هم اضافه کنید. نمک غذا را بچشید و به مقدار دلخواه، نمک اضافه کنید.
حدود 10 دقیقه صبر کنید تا رشته های ورمیشل نرم گردد. در این مدت، سوپ زرشک را هم بزنید تا ته نگیرد.
ورمیشل یا رشته سوپ را می توانید به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های بخرید.
مرحله آخر: چاشنی های سوپ زرشک را اضافه کنید
در آخر وقتی سوپ زرشک و مرغ به مقدار کافی جا افتاد و غلیظ شد، آبلیمو را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر اجازه دهید، آبلیمو به خورد مواد سوپ زرشک برود، سپس شعله را خاموش کنید و سوپ را در ظرف بکشید. سوپ زرشک را به عنوان پیش غذا می توانید در کنار برای شام یا ناهار، سرو کنید.
آبلیمو را از فروشگاه های به روش های اینترنتی و حضوری می توانید بخرید.
روش تهیه سوپ جو با زرشک
برای تهیه سوپ زرشک با جو، باید به مقدار نصف یا 2/3 لیوان فرانسوی دسته دار جو را در آب به مدت حداقل 2 ساعت بخیسانید و آبکش کنید. سپس جو های خیسانده را آبکش کنید و جداگانه بپزید.
چون جو زمان زیادی برای پخت احتیاج دارد و باید جداگانه بپزد. مرغ و سایر مواد سوپ را هم جداگانه بپزید و بقیه مراحل را مانند روش بالا دنبال کنید. در نیم ساعت پایانی پخت سوپ جو پخته شده را اضافه کنید و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا جو ته نگیرد و سوپ زرشک با جو جا بیفتد.
برای کمتر شدن زمان پخت سوپ به جای جو پوست کنده از جو پرک هم می توانید بهره ببرید. در این صورت جو پرک را بعد از شستن از همان ابتدا با مرغ و سایر مواد سوپ بپزید.
شما می توانید انواع از جمله جو پوست کنده و جو پرک را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
دستور تهیه سوپ زرشک ساده
برای طرز تهیه سوپ زرشک ساده بدون مرغ، به جای استفاده از مرغ، می توانید از استاک مرغ () یا عصاره مرغ آماده بهره ببرید. در صورت استفاده از عصاره مرغ آماده، به غذا نمک اضافه نکنید یا در آخرین مرحله اضافه کنید تا غذایتان شور نگردد.
برای تهیه سوپ زرشک بدون مرغ، پیاز را در کره سرخ کنید. رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کند. هویج، سیب زمینی و جعفری خرد شده را اضافه کنید. سپس عصاره مرغ آماده را در مقداری آب حل کنید و در قابلمه بریزید.
اجازه دهید سبزیجات بپزند. سپس ورمیشل و زرشک را اضافه کنید. نمک غذا را بچشید و چاشنی های دلخواهتان را بیفزایید. بعد از جا افتادن سوپ زرشک ساده، آن را سرو کنید.
را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.
نکات مهم در طرز تهیه سوپ قرمز با زرشک
- زرشک خواص زیادی برای سلامتی دارد. از خواص زرشک می توان به تقویت کننده دستگاه ایمنی، مقادیر فراوان ویتامین c، تصفیه کننده خون و خون ساز، تنظیم فشار خون و قند خون، کاهنده چربی خون و اوره، پاک کننده کبد و کلیه، بهبود دهنده سیستم گوارشی، سوزاننده کالری و برطرف عطش و … اشاره نمود.
- برای لعابدارتر شدن سوپ زرشک، به آن 2 قاشق غذاخوری آرد هم اضافه کنید. برای این کار، آرد را با مقدار کمی آب سرد حل کنید و در اواخر پخت سوپ، به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
- طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی، مشابه روش تهیه سوپ زرشک مجلسی است و می توانید این سوپ را با مرغ یا بدون مرغ و با عصاره مرغ یا آب قلم (طرز تهیه آب قلم) یا استاک سبزیجات درست کنید.
- برای نرم شدن سوپ، می توانید بعد از پختن همه مواد سوپ، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید از دما بیفتد. سپس با گوشتکوب برقی، مواد سوپ را پوره کنید.
- برای تزیین سوپ زرشک، می توانید از مقداری سبزی معطر تازه خرد شده و زرشک تازه روی سوپ بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن سوپ زرشک
برای خوشرنگ و قرمز شدن سوپ زرشک چه کار کنیم؟
اگر می خواهید سوپ زرشک قرمز و خوشرنگ گردد، برای مدت طولانی زرشک را نخیسانید. چون در این صورت هم رنگ زرشک کمرنگ می گردد و هم طعم ترش خود را از دست می دهد. ضمناً زرشک در سوپ له می گردد. علاوه بر این، اضافه کردن رب گوجه به سوپ، می تواند به مجذوب کننده تر شدن رنگ قرمز سوپ، یاری زیادی کند.
چه کار کنیم سوپ زرشک غلیظ گردد؟
برای لعابدار شدن سوپ زرشک، استفاده از سیب زمینی، ورمیشل، جو پرک و بلغور گندم و جو، بسیار مناسب است. بعلاوه می توانید مقداری آرد را با کمی آب سرد مخلوط کنید و در اواخر پخت سوپ، به قابلمه بیفزایید.
منبع: افق کوروش