سالادی که ایرانی ها دیوانه وار عاشق آن هستند!
به گزارش بیست آمار، سالاد سزار یکی از انواع سالادهای محبوب و پرطرفدار در ایران است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می گردد.
این سالاد خوشمزه را می توانید با سلیقه خود با مرغ گریل شده یا مرغ سوخاری درست کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سزار با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
کاهو یک بوته میانه
فیله مرغ 8 عدد
پنیر پارمیزان 6 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق چایخوری
نان تست 2 عدد
سیر 2 عدد
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون ¼ فنجان
سس مایونز ¾ فنجان
مغز گردو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
طرز تهیه سالاد سزار
مرحله 1: آماده سازی فیله مرغ برای سالاد سزار
برای طرز تهیه سالاد سزار اولین کار آماده کردن فیله های مرغ می باشد. شما می توانید به سه روش فیله های مرغ را برای سالاد سزار آماده کنید؛ روش اول گریل کردن فیله های مرغ، روش دوم آبپز کردن فیله های مرغ و روش سوم سوخاری کردن فیله های مرغ است.
مرحله 2: تهیه سس سزار
به انتخاب خود می توانید یکی از روش های اماده کردن فیله های مرغ را انجام دهید و تا اماده شدن مواد سالاد فیله های مرغ را کنار بگذارید. در مرحله بعد سس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور یکی از سیرها را پوست گرفته و با رنده ریز داخل یک کاسه مناسب رنده می کنیم.
مرحله 3: اضافه کردن مواد اصلی به سس سزار
در ادامه سس مایونز را به همراه سس خردل و 2 قاشق غذاخوری از پنیر پارمیزان به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش را گرفته و به مواد سس اضافه کنید. در خاتمه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست گردد.
مرحله 4: تهیه نان تست با سیر برای سالاد سزار
پس از اینکه سس آماده شد آنرا در یخچال قرار می دهیم. روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و سیر به جامانده را رنده نموده و به روغن زیتون اضافه می کنیم. سیر را کمی تفت می دهیم تا نرم گردد سپس نان های تست را به شکل مکعب های کوچک برش می زنیم و سیر اضافه می کنیم.
مرحله 5: اضافه کردن مواد اصلی به سالاد سزار
نان تست را کمی تفت می دهیم تا طعم دار و برشته گردد سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در مرحله آخر کاهو را به سلیقه خود خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم. در ادامه تکه های نان تست و فیله های مرغ را هم اضافه می کنیم.
مرحله 6: نهایی کردن و تزیین سالاد سزار
در آخر هم سس سالاد را روی مواد می ریزیم و با مواد به خوبی ترکیب می کنیم، سپس روی سالاد را با مغز گردوی خرد شده و پنیر پارمیزان تازه تزیین می کنیم. برای زیباتر شدن سالاد می توانید از زیتون، ذرت کنسروی و گوجه گیلاسی هم بهره ببرید.
مرحله 7: درست کردن سالاد سزار رژیمی
در صورتی که مایلید این سالاد خوشمزه را به صورت رژیمی درست کنید کافیست چند نکته را رعایت کنید. ابتدا اینکه فیله های مرغ را حتما به صورت کبابی، آبپز یا گریل شده طبخ کنید زیرا سرخ کردن یا سوخاری کردن فیله های مرغ کالری سالاد را به طور قابل ملاحظه ای بالا می برد. نکته بعدی هم اینکه سس مایونز دارای کالری بالایی می باشد و می توانید به جای استفاده از سس مایونز از ترکیب روغن زیتون، آب لیمو ترش یا سرکه بالزامیک برای طعم دهی به سالاد خود بهره ببرید.
مرحله 8: درست کردن سالاد سزار سنسو
در سالاد سزار به طور معمول از فیله مرغ گریل شده استفاده می گردد اما در سالاد سزار سنسو به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری استفاده می گردد. البته در بعضی رستوران ها به جای مرغ سوخاری از ناگت مرغ هم استفاده می گردد.
مرحله 9: درست کردن سالاد سزار با میگو
سالاد سزار را می توانید با میگو هم سرو کنید که آنرا خاص تر و مجلسی تر می نماید. البته استفاده از میگو در این سالاد بستگی به ذائقه افراد دارد. برای استفاده از میگو در این سالاد می تواند از میگو سوخاری، میگوی گریل شده یا میگوی کبابی بهره ببرید.
سالاد سزار چیست؟
سالاد سزار این روزها در ایران از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است و شاید خیلی ها ندانند این سالاد چه تاریخچه ای دارد. جالب است بدانید سالاد سزار با پیشینه ای بیش از 100 سال یکی از سالادهای قدیمی در سراسر دنیا می باشد. این سالاد ایتالیایی اولین بار به وسیله آشپز معروف ایتالیایی سزار کاردینی که یک مهاجر جنگ زده ایتالیایی یود در استان کالیفرنیا امریکا تهیه شد. این سالاد به علت طعم خوبش به سرعت در دنیا معروف شد.
سس مخصوص سالاد سزار
سالاد سزار همانطور که خود با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می گردد، دارای سس های بیشماری نیز می باشد و تقریبا در هر کشوری با یک سس منحصر بفرد تهیه می گردد.
منبع: چی شی
منبع: فرارو