5 نکته طلایی برای پخت شیرینی کشمشی

به گزارش بیست آمار، شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که روش تهیه بسیار آسانی دارد.

5 نکته طلایی برای پخت شیرینی کشمشی

خبرنگاران | شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که از دیرباز تا به امروز پخته می گردد و هنوز هم هواداران خاص خود را دارد. این شیرینی خوشمزه که به دو صورت نرم و ترد تهیه می گردد، معمولا برای پذیرایی در مراسم مذهبی و جشن ها مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگاران ، این شیرینی خوشمزه که دستور پخت آسانی هم دارد، برای ایام نوروز نیز بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا آموزش آسان یک شیرینی کشمشی ترد و خوشمزه را همراه با ارائه نکات طلایی و فوت و فن های مربوط به پخت این شیرینی با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم

آرد سفید قنادی: 1 لیوان

تخم مرغ: 1 عدد

کره: 70 گرم

کشمش قرمز: نصف لیوان

پودر قند: دو سوم لیوان

وانیل: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی

مرحله اول: برای تهیه این شیرینی از نیم ساعت قبل کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند؛ سپس کره نرم شده را توی یک کاسه مناسب بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید. حالا با دور تند همزن حدود سه تا چهار دقیقه کره و پودر قند را هم بزنید تا حجیم و کرم رنگ گردد. بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم با دور تند به مدت دو دقیقه هم بزنید. حالا همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: آرد را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در مایه حل گردد و حالت گلوله ای نداشته باشد. در آخر کشمش را به مایه شیرینی اضافه کنید و باز هم بزنید تا به صورت یکنواخت در مایه شیرینی مخلوط گردد.

مرحله سوم: در مرحله آخر داخل سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ گردد. مایه شیرینی را توی قیف بریزید. توجه داشته باشید که سر قیف باید گشاد باشد. اگر قیف در دسترس ندارید می توانید مایه شیرینی را توی کیسه فریزر ضخیم بریزید و نوک آن را قیچی کنید تا شبیه قیف گردد. حالا قیف را روی سینی فر می گیریم و از مواد به میزان یک گردو روی کاغذ روغنی می گذاریمسینی را روی طبقه وسط فر بگذارید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدهید تا شیرینی کشمشی بپزد. بعد از اینکه شیرینی ها پخت، سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک گردد؛ سپس شیرینی ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و توی ظرف سرو مورد نظر بچینید و با چای میل کنید. نوش جان.

5 نکته طلایی برای پخت شیرینی کشمشی

1ـ نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از میزانی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز میزانی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره میزان آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این میزان با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

2ـ برای پخت شیرینی کشمشی بهتر است از کشمش قرمز پلویی بهره ببرید.

3ـ برای خوش عطر شدن شیرینی کشمشی می توانید به دلخواه میزانی پوست پرتقال رنده شده به مواد شیرینی کشمشی اضافه کنید.

4ـ به این نکته توجه داشته باشید که شیرینی ها باید حتما از هم فاصله داشته باشند؛ وگرنه در حالت پخت به هم می چسبند.

5ـ سعی کنید حتما پودر قند را قبل از اضافه کردن به مواد شیرینی الک کنید؛ زیرا پودر قند در اثر ماندگاری دچار چسبندگی می گردد و داخل مایه شیرینی حالت گلوله ای پیدا می نماید.

منبع: فرادید
انتشار: 19 اسفند 1401 بروزرسانی: 19 اسفند 1401 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1634

به "5 نکته طلایی برای پخت شیرینی کشمشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته طلایی برای پخت شیرینی کشمشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید