طرز تهیه لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی؛ از این راحت&zwnjتر نمی&zwnjشود!

به گزارش بیست آمار، این غذاها در شهرهای شمالی و شمال غربی ایران هواداران زیادی دارد. در شهرهای شمالی به خصوص گیلان خوراک لوبیا را هم به عنوان صبحانه میل می نمایند و هم به عنوان وعده های غذایی. لوبیا کباب هم یکی از غذاهای محبوبی رشتی هاست که این خوراک را به همراه گوشت کباب شده (چنجه) می خورند.

طرز تهیه لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی؛ از این راحت&zwnjتر نمی&zwnjشود!

اما این غذا در عین سادگی و راحتی در حین پخت یک پیش احتیاج مهم دارد. بهتر است 12 تا 8 ساعت پیش از پخت لوبیا چیتی را در آب خیس کنید، یک یا دوبار نیز در این فاصله آب آن را عوض کنید تا به اصطلاح نفخ آن رفع گردد.

مواد لازم:

  • لوبیا چیتی خام: 250 گرم
  • قارچ (در صورت تمایل) : 250 گرم
  • پیاز داغ نگینی شده: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به اندازه کافی
  • آب لیموی تازه: به اندازه کافی هنگام سرو

طرز تهیه و دستور پخت:

1. لوبیا چیتی را در ظرف، به همراه سه لیوان بریزید تا روی حرارت ملایم بپزد.

2. داخل یک ماهیتابه پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت بدهید تا رب سرخ گردد و مزه خامی آن گرفته گردد.

3. اگر قصد دارید به خوراک خود قارچ اضافه کنید، در این مرحله دست به کار شوید، قارچ ها در اندازه کوچک (هم اندازه با لوبیا) خرد کنید و در ظرف دیگر با کره و نمک تفت دهید و به رب گوجه فرنگی اضافه کنید.

4. سری به لوبیا چیتی بزنید، وقتی تقریبا پخت و از خامی در آمد مایه قارچ و فلفل رو به آن اضافه کنید.

5. در این مرحله هرچقدر لوبیا و مواد اضافه شده به آن روی حرارت ملایم تری باشد، خوشمزه تر می گردد.

6. تست کردن نمک، فلفل و طعم لوبیا در این مرحله انجام دهید

7. از اضافه کردن بیش از حد رب گوجه فرنگی و زردچوبه خودداری کنید، چرا که باعث تیره شدن یا زرد شدن خوراک شما می گردد

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 17 دی 1399 بروزرسانی: 17 دی 1399 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 791

به "طرز تهیه لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی؛ از این راحت&zwnjتر نمی&zwnjشود!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا گرم یا خوراک لوبیا چیتی؛ از این راحت&zwnjتر نمی&zwnjشود!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید