کاهش 60 درصدی طلاق در اردکان
به گزارش بیست آمار، خبرنگاران/یزد رئیس اداره ثبت احوال شهرستان اردکان با اشاره به چهار واقعه حیاتی 9 ماهه نخست سال جاری اردکان ،از کاهش 60 درصدی طلاق در این شهرستان اطلاع داد.

جمال موتاب به مناسبت صد و یکمین سالروز تاسیس ثبت احوال در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران، گفت: تعداد 381 واقعه ازدواج و 18 واقعه طلاق در 9 ماهه ابتدای سال در شهرستان اردکان به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به کاهش 60 درصدی طلاق شهرستان در این مدت، توضیح داد: در 9 ماهه سال جاری تعداد یک هزار و 234 نوزاد در شهرستان اردکان متولد شده اند که از این تعداد 607 نوزاد پسر و 627 نوزاد دختر بوده است.
این مسئول با اشاره به این که بیشترین فراوانی نام انتخابی در گروه دختران اردکان فاطمه با فراوانی 44 مرتبه است، اضافه نمود: نام های زهرا، حلما ، زینب و بهار در ردیف های بعدی اسامی دختر در اردکان قرار دارند.
موتاب با بیان این که در گروه پسران نام امیرعلی با 30 بار انتخاب بیشترین فراوانی را دارد، گفت: چهار نام بعدی انتخابی شهرستان اردکان به ترتیب علی، امیرحسین، ابوالفضل و محمد هستند.
رئیس اداره ثبت احوال شهرستان اردکان در سرانجام نیز افزود: در این مدت 289 نفر نیز در شهرستان فوت نموده اند که از این تعداد 170 نفر مرد و 119 نفر زن بوده اند.
منبع: خبرگزاری ایسنا