مدارس و دانشگاه های آبیک سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند
به گزارش بیست آمار، خبرنگاران/قزوین به دلیل آلودگی هوا روزهای سه شنبه و چهارشنبه، سوم و چهارم دی ماه 98، کلیهٔ مدارس شهرستان آبیک در هر دو شیفت و نیز دانشگاه های این شهرستان تعطیل است.

قدرت الله مهدیخانی، مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تصمیم کارگروه اضطرار هوا و ستاد بحران استان قزوین، مسئولین شهرستان و هماهنگی آموزش وپرورش استان قزوین، در روزهای سه شنبه سوم و چهارشنبه چهارم دی ماه 1398 کلیه مدارس شهرستان آبیک در تمامی مقاطع تحصیلی پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول، متوسطه دوم طی نوبت صبح و بعدازظهر تعطیل و دانشگاه های این شهرستان نیز تعطیل شد.
وی بیان نمود: در شهرستان قزوین نیز طبق اطلاعات سازمان محیط زیست و سازمان هواشناسی مشکل خاصی وجود ندارد و تعطیلی اعلام نشده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 بهمن 1398
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: 20amar.ir
شناسه مطلب: 43
به "مدارس و دانشگاه های آبیک سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مدارس و دانشگاه های آبیک سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید