ثبت پتنتی برای بهبود داروهای چشمی با فناوری نانو

به گزارش بیست آمار، به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، برای رهایش داروهای حاوی مولکول های غیرقابل انحلال، فرمولاسیون نانویی ارائه شده که امکان رهایش دارو در قرنیه و بخش های دیگر چشم را فراهم می کند. این فناوری به صورت پتنتی در بریتانیا به ثبت رسیده و انتظار می رود به زودی در آمریکای شمالی نیز ثبت شود.

ثبت پتنتی برای بهبود داروهای چشمی با فناوری نانو

شرکت دارویی تالک (TALLC) پیروز به ثبت پتنت فناوری رهایش دارو موسوم به SmartCelle شد، دارویی که با استفاده از فناوری نانو توسعه یافته و برای درمان بیماری های چشم استفاده می شود.

این شرکت دارویی از ترکیبات مولکولی جدیدی برای معالجه التهاب های حاد و مزمن چشم استفاده می کند. تالک به تازگی اعلام کرده است که دفتر مالکیت های فکری بریتانیا (IPO) پتنت جدید این شرکت را به شماره GB2561009 به ثبت رسانده است.

این پتنت با عنوان بلوک کوپولیمرهای غیریونی و ترکیبات دارویی به ثبت رسیده است. این اولین پتنت از فناوری مایسل SmartCelle است که به ثبت می رسد، پتنتی که در آن از فناوری نانو استفاده شده است.

GB2561009 حاوی اطلاعات مربوط به ترکیبات شیمیایی پلیمرهای SmartCelle است که روش ساخت این مواد و توانایی آنها در تشکیل مایسل های پویای حاوی دارو با ابعاد 20 تا 30 نانومتر در این پتنت ذکر شده است.

فرمولاسیون SmartCelle حاوی چندین داروی ضدالتهاب است.

دیمون اسمیت، مدیرعامل شرکت تالک می گوید: این اولین پتنت مربوط به فناوری SmartCelle است که ثبت آن موجب افزایش تعداد پتنت های ما شده و ما انتظار داریم که به زودی در آمریکا شمالی نیز به ثبت برسد. SmartCelle یک فناوری ویژه برای رهایش مولکول هایی است که نامحلول هستند و باید به قرنیه برسند. در واقع این فناوری برای رهایش داروهای حاوی مواد غیرقابل انحلال به داخل قرنیه ساخته شده است و امکان دسترسی به پشت چشم را فراهم می کند.

اسمیت افزود: التهاب مزمن، ریشه بسیاری از شرایط دردناک و تهدید کننده بینایی است که امروزه چشم پزشکان با آن به صورت فزآینده ای روبرو هستند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 543

به "ثبت پتنتی برای بهبود داروهای چشمی با فناوری نانو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ثبت پتنتی برای بهبود داروهای چشمی با فناوری نانو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید