تبیین راهکارهای کارآفرینانه در مواجهه با شکست

به گزارش بیست آمار، کارآفرینان سطح دهم می دانند و باور دارند که تعادل داشتن در رفتار شغلی بسیار حائز اهمیت است. آن ها می دانند که اگر بخواهند همه افرادی که طرفدارشان نیستند را مجاب نمایند، تنها طرفدارانی می مانند که تمامی کارهای آن ها را تأیید می نمایند و این موجب توقف پیشرفتشان می گردد.

تبیین راهکارهای کارآفرینانه در مواجهه با شکست

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری خبرنگاران، موضوع شکست یکی از مهم ترین مبانی نظری و عملی در دنیا بینی کارآفرینی است در ادامه این یادداشت به تشریح و تبیین راهکارهای کارآفرینانه در مواجهه با شکست می پردازم.

انتقادپذیری

کارآفرینان سطح دهم می دانند و باور دارند که تعادل داشتن در رفتار شغلی بسیار حائز اهمیت است. آن ها می دانند که اگر بخواهند همه افرادی که طرفدارشان نیستند را مجاب نمایند، تنها طرفدارانی می مانند که تمامی کارهای آن ها را تأیید می نمایند و این موجب توقف پیشرفتشان می گردد. آن ها قبول دارند که منتقدان آن ها را وادار به کوشش بیشتر می نمایند.

کارآفرینان سطح دهم، یکی از انتقادپذیرترین افراد سطح جامعه هستند و آن ها را نه تنها در گفتار که به طور کامل در کردار خود نمایش می دهند.

باورتان می گردد که یک کارآفرین سطح دهم می تواند هنگام تماس یک مشتری کاملاً ناراضی و عصبانی، ضمن گوش دادن فعال به انتقادهای تند و بی پروایی های گستاخانهٔ مشتری و همدردی با صحبت های او، طوری رفتار می کند که درنهایت با او دوست شده و چندی بعد دریکی از بهترین رستوران های شهر با او در خصوص مشارکت در یک پروژهٔ خیلی خاص صحبت می کند؟ و در نهایت او را به گونه ای مدیریت و راهنمایی می کند که این دشمن پروپاقرص خود را به یکی از بهترین دوستان و شرکای تجاری خود تبدیل می کند؟

اصرار بر قوانین و دستورالعمل ها و استانداردها

کارآفرین سطح دهم کسی است که با توجه به شرایط و موقعیت های خاص، تصمیمات مناسب بگیرد و بر تحقق هدف خود متمرکز بماند. زیرا برخی وقت ها در راستا کسب وکار اتفاقات پیش بینی نشده ای رخ می دهد که فشار زیادی را بر سازمان وارد می کند تا سیاست ها، استانداردها و دستورالعمل های خود را کنار گذاشته و در خصوص آن ها انعطاف پذیری داشته باشد.

در این مورد باوجود اینکه همه شواهد نشان از لزوم تخطی این دستورالعمل /استانداردها می دهد، کارآفرین سطح دهم شجاعانه بر رعایت آن ها اصرار می ورزد. به خصوص در دوران رکود یا تورم از این موارد بسیار زیاد می گردد و همه سازمان ها به نوعی به کاهش سطح استانداردها و عدم رعایت دستورالعمل های خود ترغیب می شوند و این فقط سازمان های دارای کارآفرینان و رهبران سطح دهم هستند که با حفظ دستورالعمل های خود، اتفاقاً پیروز به تحکیم موقعیت خود در بازار می شوند.

کوشش برای درک اشتباهات و اصلاح به موقع آن ها

کارآفرینان سطح دهم، در شناسایی و درک اشتباهات و خطاهای خود عالی و ممتاز عمل می نمایند. آن ها شجاعانه اشتباهات خود را مبتنی بر نتایج و پیامدها پذیرفته و بلافاصله درصدد رفع و رفع کردن آن ها برمی آیند. کارآفرینان سطح دهم برای جلوگیری از خطاها و اشتباهات خود و کاهش کمیت و کیفیت و احتمال وقوع آن ها، سیستم عامل [2] خود را به طور مرتب به روز نموده و ارتقا می بخشند. آن ها می دانند که این سیستم عامل آن ها است که نتایج موجود را به بار آورده و نه شخصیت ذاتی و درونی آن ها. پس به طور مرتب با اصلاح کردن ماژول های این سیستم عامل احتمال شکست و خطاهای خود را کاهش می دهند. ماژول های سیستم عامل کارآفرینان عبارت اند از:

- افکار و روینمودها

- برداشت ها و نتیجه گیری ها

- انتظارات و باورها

- رویه ها و روش ها

- اهداف و مقاصد

- احساسات و ادراکات

- رفتارها و واکنش ها

- استانداردها و خطوط قرمز

- تفکرات و طرز تلقی ها

احتراز از واکنش های آنی

کارآفرینان سطح دهم می دانند که چالش ها بخشی از زندگی هستند. آن ها باور دارند که ضروری است یاد بگیرند که با عصبانیت و مشت های گره نموده در این راستا راه نروند و به هر مانعی عکس العمل تند و منفی و قضاوت گونه نشان ندهند. آن ها یاد گرفته اند که در دوران سخت، شکیبا بوده و فقط به اهداف پیش رو و چشم انداز خود نگاه داشته وبر آن ها متمرکز باشند و پا پس نکشند و از واکنش های تند و آنی و احساسی اجتناب ورزند.

احتراز از مقایسه کردن های مخرب

کارآفرینان سطح دهم می دانند که اگر مداوم خود، کارکنان، محصولات و خدمات، مراحل و نتایج کار خود را با رقبای خود مقایسه نمایند، پیروزیتشان نزول می کند. آن ها باور دارند که موقعیت، توانمندی ها، استعدادها، فرصت ها و امکانات هر شخصی و هرشغلی متفاوت است. آن ها می دانند که در کسب وکار و کارآفرینی، عده ای به سرعت رشد می نمایند و بعد پایین می آیند و عده ای آهسته و پیوسته صعود می نمایند.

پس با تمام توان روی کار خود متمرکز شده و با بهینه یابی از رقبا و دوستان خود، در کوشش هستند توانمندی و شایستگی خود را در ساخت یک امپراتوری ارتقا بخشیده و تبدیل به فردی خاص و ویژه در این خصوص شوند.

یاری دریافت از روحیهٔ شوخ طبعی

کارآفرینان سطح دهم، افرادی شوخ طبع و خندانی هستند و مثل افراد تازه به دوران رسیده یا افراد توخالی و فاقد توانمندی های فردی که خود را پشت چهرهٔ جدی مصنوعی پنهان نموده اند عمل نمی نمایند. آن ها می دانند که اگر گاهی به فضای کاری خود بازی، شوخی و ماجراجویی اضافه نمایند، از روزمرگی و خستگی رها شده و ذهنشان باز می گردد و نوآوری و خلاقیت و انرژی به سمتشان سرازیر می گردد.

در یادداشت بعدی راهکارهای بیشتری از مواجهه با شکست را آنالیز می کنم.

به امید روزی که جمله MADE IN IRAN خود گویای کیفیت محصولات و خدمات کشور عزیزمان ایران باشد.

*استاد کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

4040/

منبع: خبرگزاری دانشگاه آزاد آنا
انتشار: 6 آبان 1399 بروزرسانی: 6 آبان 1399 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 638

به "تبیین راهکارهای کارآفرینانه در مواجهه با شکست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تبیین راهکارهای کارآفرینانه در مواجهه با شکست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید