نان داغ شده روی گاز با سلامت ما چه می کند؟

به گزارش بیست آمار، خبرنگاران : یکی از عادت هایی که بسیاری از ما به آن توجه داریم، داغ کردن نان روی گاز یا ماکروویو است.

نان داغ شده روی گاز با سلامت ما چه می کند؟

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، به نقل از پایگاه امارات نیوز، بسیاری از ما عادت داریم به هنگام خرید نان مقدار بیشتری خریداری کرده و آن را در فریزر قرار می دهیم و بعدا آن را روی گاز و ماکروویو داغ کرده و مصرف می کنیم؛ حال آنکه کارشناسان معتقدند این کار، برای سلامتی ما ضرر دارد.

5 نشانه طلایی که به شما می گوید باهوش هستید

واکنش جهانپور به خبرخروج واکسن کرونا به بازار آزاد

یک کارشناس تغذیه مصری در این خصوص گفت: هنگامی که نان را داغ می کنید، گاز های سمی مانند متان تولید می شود که این هم به دلیل آن است که مواد نشاسته ای در معرض دمای بالا قرار گرفته و اجزای نشاسته ای آن از بین رفته و به مواد خطرناکی برای بدن تبدیل می شوند که می تواند سبب سرطان شود؛ همچنانکه رنگ نان نیز تغییر می کند.

او در ادامه خاطرنشان کرد: این کار همچنین می تواند گاز گوگرد دی اکسید تولید کند که بر سیستم گوارش ما اثر می گذارد و سبب زخم معده، روده و سوء هاضمه شود.

این پزشک همچنین در خصوص گرم کردن نان در مایکروویو گفت آن را در معرض اشعه های مضری قرار می دهد که می تواند سبب سرطان شود.

منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 14 تیر 1400 بروزرسانی: 14 تیر 1400 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1111

به "نان داغ شده روی گاز با سلامت ما چه می کند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان داغ شده روی گاز با سلامت ما چه می کند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید