بوقلمون، گوشتی سرشار از مواد مغذی

به گزارش بیست آمار، در بین منابعی که ما برای تامین پروتئین مورد احتیاج روزانه مان از آنها استفاده می کنیم، گوشت پرندگان صندلی خاصی دارد.گوشت بوقلمون به علت داشتن چربی کم در رژیم های لاغری صندلی خاصی دارد. گوشت بدون پوست این پرنده چربی بسیاری کمی دارد، به طوری که هر اونس گوشت

بوقلمون، گوشتی سرشار از مواد مغذی

بوقلمون، گوشتی سرشار از مواد مغذی

نویسنده:آذین صحابی

در بین منابعی که ما برای تامین پروتئین مورد احتیاج روزانه مان از آنها استفاده می کنیم، گوشت پرندگان صندلی خاصی دارد.

گوشت بوقلمون به علت داشتن چربی کم در رژیم های لاغری صندلی خاصی دارد. گوشت بدون پوست این پرنده چربی بسیاری کمی دارد، به طوری که هر اونس گوشت بوقلمون دارای یک گرم چربی است. این گوشت چربی های اشباع اندکی دارد، از این رو یکی از برترین منابع پروتئین حیوانی است که چربی زیادی به همراه ندارد.

بعلاوه این منبع خوب پروتئین حیوانی، مقادیر زیادی ویتامین های گروه B (مانند B1,B3,B6 ,B6,B12 و اسید فولیک) را به همراه دارد.

سلنیوم ماده معدنی دیگری است که به وفور در گوشت بوقلمون وجود دارد. وجود این ماده برای کارکرد درست بدن لازم است.

روی ماده ای است که خیلی از ما فراموش می کنیم که آن را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم. وجود روی در گوشت بوقلمون یکی دیگر از فواید گوشت این پرنده را یادآوری می کند.

گوشت بوقلمون آمینو اسیدهای تریپتوفان را در خود دارد که برای ساخت سلول های T لازم هستند. به علاوه ناقل عصبی سروتونین که کاهش آن موجب بروز افسردگی می گردد، از آمینو اسیدهای تریپتوفان تشکیل شده است. پس مصرف غذاهایی که دارای این اسیدهای آمینه هستند می تواند باعث سرحالی و آرامش گردد.

ملاحظاتی در خصوص مصرف گوشت بوقلمون.

کسانی که بیماری نقرس دارند، بایدگوشت بوقلمون را به اندازه بسیار کم مصرف نمایند. این گوشت اندازه کمی اگزالات در خود دارد، پس مبتلایان به سنگ کلیه اگزالاتی باید خیلی کم گوشت بوقلمون بخورند. بوقلمون هایی که به روش ارگانیک پرورش داده می شوند، هیچگونه هورمون یا آنتی بیوتیک در بدن خود ندارند. اگر می توانید، گوشت بوقلمونی خریداری کنید که به روش ارگانیک پرورش داده شده باشد. تقریبا تمام چربی گوشت بوقلمون در پوست آن موجود است و گوشت تیره آن بیش از گوشت سفیدش چربی دارد. پس قبل از پختن گوشت، تمامی پوست آن را جدا کنید. بعلاوه افرادی که چربی خون بالا دارند، بهتر است از گوشت سفید بوقلمون استفاده نمایند.

نگهداری از گوشت بوقلمون:

شما می توانید گوشت بوقلمون تازه را تا دو روز در سردترین جای یخچال نگهداری کنید.

اگر گوشت بوقلمون را پخته اید، باید ظرف سه روز آن را مصرف و یا فریز کنید. گوشت فریز شده را می توان تا یک ماه نگه داشت.

وقتی می خواهید گوشت تازه را در یخچال نگهداری کنید، اجزای آن مثل سنگدان را جدا نمایید و در یک بسته بندی جدا قرار دهید.

منبع:نشریه دنیای تغذیه - ش100

منبع: راسخون
انتشار: 9 مهر 1400 بروزرسانی: 9 مهر 1400 گردآورنده: 20amar.ir شناسه مطلب: 1231

به "بوقلمون، گوشتی سرشار از مواد مغذی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بوقلمون، گوشتی سرشار از مواد مغذی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید